COVID-19: onze maatregelen en acties

Bij Schoenmode Mantel staat de veiligheid van onze klanten centraal. Ondanks dat wij onze winkel geopend houden (met aangescherpte maatregelen), merken wij dat er onder onze klanten toch vraag is naar een aanvullende serviceverlening. Daarom starten wij vandaag met twee nieuwe acties: Private Shopping & WhatsApp-bestellen. Maar: ook onze winkel zal gewoon geopend blijven.

Private Shopping

Wilt u toch komen winkelen, maar weerhoudt het u om naar de winkel te gaan in deze tijd? Wij bieden u de mogelijkheid om te komen Private Shoppen in onze winkel.

Speciaal voor onze klanten openen wij op verzoek onze deuren op maandag (de gehele dag) en dinsdag t/m vrijdag na sluitingstijd (18.00 uur). Wilt u gebruik maken van deze service? Maak dan gerust een afspraak door te bellen naar 0343 – 41 54 04 of een Whatsapp te sturen naar 06 – 22 22 33 78. Wij zullen dan onze deuren openen (in overleg) op het door u gewenste tijdstip.

Uiteraard zullen wij tijdens het winkelen ook op gepaste afstand van u blijven staan en de reguliere maatregelen (zoals hieronder te lezen) toepassen tijdens uw bezoek.

Halen & Brengen: Kunt u niet zelfstandig naar de winkel komen? Wij kunnen u halen en brengen. Wel zullen wij u vragen om op de achterbank plaats te nemen.

WhatsApp bestellen

Wij begrijpen dat u een bezoek aan de winkel in deze tijd wellicht liever uitstelt. Daarom komen wij graag naar u toe, zodat u zichzelf toch kunt voorbereiden op het komende voorjaars- en zomerseizoen.

Hoe werkt het? Stuur een WhatsApp-bericht naar 06 – 22 22 33 78 (of als u geen WhatsApp heeft, kunt u bellen naar 0343 – 41 54 04). Op basis van uw wensen en/of gewenste merken, schoenmaat en de foto’s die wij u kunnen toezenden van onze collectie, selecteren wij een deel van onze schoenen waarmee wij naar u thuis kunnen komen om rustig te kijken en te passen.

Uiteraard zullen wij tijdens ons bezoek aan huis gepaste afstand houden, nemen wij desinfectiemiddel mee, werken wij met handschoenen en hebben wij voor iedere klant (indien nodig) nieuwe, schone passokjes.

Maatregelen in de onze winkel: wij blijven open!

Naast de nieuwe acties die wij nu in het leven roepen, blijft de winkel uiteraard gewoon geopend. Wel nemen wij in de winkel ook de nodige maatregelen om het winkelen veilig en aangenaam te houden. Zoals:

– In de winkel mogen niet meer dan vier klanten tegelijk aanwezig zijn;
– Wij desinfecteren én was veelvuldig onze handen;
– Wij plaatsen de schoenen die u wilt passen op tafel zodat u deze zelf kunt pakken & passen. Indien u steunzolen draagt, kunnen wij deze er niet voor u uithalen zoals u normaal van ons gewend zou zijn. Wij zullen u vragen dit zelfstandig te doen.
– Voor iedere klant zijn er -indien gewenst- nieuwe, schone passokjes. Wij gooien deze na ieder gebruik weg.
– Gelieve per PIN te betalen en -indien mogelijk- contactloos. Mocht een PIN-betaling niet mogelijk zijn, dan verzoeken wij u om contant geld op de toonbank voor onze medewerker neer te leggen, om contact te voorkomen.

Wij wensen u veel sterkte toe de komende tijd en hopen u spoedig weer te zien in de winkel, bij u thuis of via WhatsApp.