Ons pand is verkocht: opheffingsuitverkoop!

Het is zo ver: onze opheffingsuitverkoop gaat vanaf aanstaande donderdag 9:30 uur van start. Zoals wij al eerder bekend maakten, is het na 33 jaar voor ons tijd om een nieuwe stap te zetten. Vandaag maken wij bekend dat ons pand aan de Kampweg definitief is verkocht.

Uiteraard zijn wij heel blij met dit nieuws, maar dit blije moment heeft ook een keerpunt. Want wij zijn ons bewust dat wij na vele jaren afscheid moeten gaan nemen van onze vaste, trouwe klanten. En dat is verdrietig. Wij hopen dan ook iedereen deze weken nog te mogen ontmoeten (uiteraard op gepaste afstand).

Voor een moment van afscheid hebben wij nog ruim de tijd, want onze opheffingsuitverkoop loopt in ieder geval nog tot het einde van dit jaar.

AVONDAFSPRAAK
In verband met de Corona liever op afspraak langs komen in de avonduren? Dat is mogelijk op dinsdag- t/m vrijdagavond! Een afspraak maken? Bel dan naar 06 – 22 22 33 78 of 0343 – 41 54 04.

SPAARKAARTEN 
Nog een volle spaarkaart in huis? Dan is deze nog tot en met 14 november 2020 in te leveren bovenop de geldende korting! Daarna komen de spaarkaarten helaas te vervallen.