Volg online onze ontwikkelingen

In augustus vorig jaar hebben wij kenbaar gemaakt ons huis en de winkel aan de Kampweg in Doorn te koop aan te bieden. Dit heeft geleid tot een hoop mooie, lieve en verbaasde reacties; hartverwarmend. Inmiddels gaat het snel en is het pand verkocht. Lees hieronder alle ontwikkeling rondom de opheffing en de verkoop. En heb je nog andere vragen? Loop dan gerust bij ons binnen voor een kop koffie!

De opheffingsuitverkoop gaat starten

We blijven nog even in Doorn

De afgelopen maanden zijn hectisch verlopen. Half maart werden wij allemaal verrast door de COVID-19 maatregelen en hebben wij onze werkwijze drastisch moeten aanpassen. Toch hebben wij altijd één ding in ons hoofd gehouden: de service die wij standaard bieden moet altijd gelijk blijven. Nu ook in deze tijd, waarin de maatregelen iets worden versoepeld, […]

Voorjaars- en zomercollectie

Binnen nu en eind maart zal onze nieuwe voorjaars- en zomercollectie binnen gaan komen. Nieuwe collectie? Jazeker! Voorlopig is onze woning nog niet verkocht en zullen wij onze winkel gewoon de komende tijd voortzetten.

Ditmaal hebben wij er wel voor gekozen om de collectie beperkt weer te geven op onze website. Wil je de gehele collectie bekijken? Kom dan vooral naar ons Open Huis op 20 en 21 maart 2020.

Ditmaal bestaat de nieuwe collectie voornamelijk uit vrolijke, kleurrijke paren met onder andere de kleuren geel, rood, (licht)blauw, wit en beige. Niet alleen sneakers overheersen de collectie, maar ook instappers zijn ditmaal aanwezig in vele soorten en maten.

Benieuwd naar de merken die wij in de winkel zullen krijgen? Bekijk hier onze collectie online.

Ons pand staat te koop

Gisteren hebben wij het volgende bericht op Facebook geplaatst over onze voorgenomen verkoop van ons pand. Dat heeft inmiddels al veel lieve reacties opgeleverd! Benieuwd naar ons pand? Bekijk het hier op Funda.

Na ruim 32 jaar is er voor ons langzaam een tijd gekomen om een nieuwe stap te zetten, dat betekent dat we ons huis op de kampweg te koop aan bieden voor nieuwe ondernemers. We zijn heel dankbaar voor het vertrouwen dat we altijd hebben gehad van onze klanten en dorpsgenoten. We hopen elkaar zeker nog een poos te treffen in onze winkel en mooie dorp. Voor nu wel alvast deze stap… groeten Ed en Jolanda Mantel